RSS

Over ons

 

Ben de Graaff is reeds 50 jaar specialist als het gaat om leveren en aanbrengen vloer-, wand-, raam- en trapbekleding voor woon- en werkomgeving. Tapijt, tapijttegels, pvc, marmoleum, linoleum, rubber, houten vloeren en laminaat, gietvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren etc. van de betere fabrikanten.

WONINGBOUW, APPARTEMENTEN, RETAIL,  OVERHEID, ZORG, HOSPITALITY, INDUSTRIE  en ONDERWIJS. Raambekleding, raamdecoraties, gordijnen, Luxaflex wordt door eigen vakmensen gemeten, gemaakt en gehangen.  Ook in sportvloeren van Parket, Bamboe , PVC en Gietvloeren hebben wij uitstekende referenties. Daarnaast verzorgen wij professionele kopersbegeleiding voor particulieren in nieuwbouw, renovatie en monumentale projecten. Wij verzorgen en regelen alles vanaf informatie, ontwerp, interieurontwerp, kleuradvies, tot en met voorbereiding, uitvoering, onderhoud en nazorg.

Op het gebied van vloer-, wand-, raam-, en trapbekleding hebben wij veel kennis en ervaring, zijn we onafhankelijk, meedenkend en maken een perfect eindresultaat. Dit kunnen we bewijzen met een enorme referentielijst waar we trots op zijn.

Deskundig
Voor ieder werk is specifieke kennis gewenst. Daarom heeft Ben de Graaff Project voor diverse productgroepen specialisten in dienst. Op deze manier kunnen wij iedere klus van het begin tot eind perfect uitvoeren. Bij het leggen van vloeren beginnen wij meestal met het egaliseren van de ondervloer. Zelfs een houten vloer kunnen wij egaliseren. Vervolgens wordt de gewenste vloer gelegd.

Professioneel team
Wanneer u als opdrachtgever besluit een nieuwe kantoorvloer, winkelvloer of een vloer in een zorginstelling of school te laten leggen, wordt er door ons een speciaal team van professionals voor u samengesteld. Deze mensen zijn expert op het gebied van het door u gekozen product. Uiteraard zijn wij VCA* gecertificeerd voorzien van eigen kwaliteitssysteem, milieuzorg systeem, MVO maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze calculatie is bekend met BIM : Bouwwerk Informatie Model. Wij adviseren in BREEAM trajecten.

Ruime keuze uit alle beschikbare materialen.
Bij Ben de Graaff Project hebt u een ruime keuze uit vloeren. Hierbij kunt u denken aan vloerbedekking (tapijttegels of  kamerbreed tapijt),  FSC parket, laminaat van gerenommeerde merken. Wij werken nauw samen met de opdrachtgever of projectverantwoordelijke. Op deze manier bereiken we een perfect eindresultaat. Een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten kunt u bekijken op deze website. Hier vindt u voorbeelden van horeca vloeren, vloeren in scholen, winkelvloeren en kantoorvloeren. etc.

Voor professionals, door professionals
Omdat u de lat hoog legt voor uzelf en uw woning, bedrijf of instelling, streeft u naar perfectie, kwaliteit en verbetering. Ben de Graaff Project werkt ook op deze manier. Ook wij leggen de lat hoog en streven naar optimale kwaliteit en klanttevredenheid. Kortom… voor professionals, door professionals.

We werken samen met Topmerken
Ben de Graaff project heeft een wereldwijde collectie van absolute topkwaliteit. We werken uitsluitend samen met bewezen topmerken en top fabrikanten. Wij hebben een enorme capaciteit vloeren, lijmen egalines, in eigen voorraad van meer dan 100.000m2 voor flexibel werken en snel reageren op de vraag van de klant.

 
Tevens kunt buiten openingstijden bij ons terecht op
afspraak, of komen wij bij u ter plaatse met stalen en advies.
Interieurarchitecten en stylisten zijn van harte welkom om onze enorme stalencollectie creatief en zonder verplichtingen te gebruiken.
 
Openingstijden :
Sluisweg 1 5145 PE  WAALWIJK
Maandag t/m vrijdag         : 08.00 tot 17.00 u
Zaterdag showroom open van : 10.00 tot 16.00u
 
Tomtom pagina  – Google Maps
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voordelige tapijttegels

 Wilt u goedkope tapijttegels of projecttegels op uw bedrijfsvloer die toch van hoge kwaliteit zijn? Bij Ben de Graaff Project vindt u de professionals die u de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Bij Ben de Graaff Project zorgt een gespecialiseerd team van professionals ervoor dat uw specifieke wensen voor uw bedrijfsvloer en projecttegels worden gerealiseerd. Een bedrijfsvloer geeft uw bedrijf een uitstraling waarop u uw werknemers prettig en productief wilt laten werken en waar u uw klanten zich thuis wilt laten voelen. Een professionele projectvloer is daarom zeer belangrijk voor het succes van uw organisatie. Ben de Graaff Project biedt u hiervoor uitstekende service op maat, ook als u goede en voordelige tapijttegels van hoge kwaliteit wilt.

Voor deskundig advies van onze gespecialiseerde medewerkers kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Ben de Graaff Project. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, in één van onze tien filialen of via telefoonnummer 0031 (0)416 286 345. Voor goedkope tapijttegels is Ben de Graaff Project altijd uw beste keuze.

Horeca vloeren

 In de horeca moeten vloeren aansluiten bij de sfeer en uitstraling van het restaurant, bar of eetcafé. Ben de Graaff Project maakt dit mogelijk met de allerbeste kwaliteit en service op maat. Kijkt u hiervoor gerust verder op deze website en lees wat wij voor u te bieden hebben.

Horeca is een breed begrip en horecagelegenheden hebben daarom verschillende vloeren nodig die bij een specifieke stijl passen. Een trendy club heeft een andere vloer nodig dan een bruin café en een Mexicaans restaurant zal voor andere vloeren kiezen dan een haute cuisine restaurant. Ben de Graaff Project begrijpt dit en heeft gespecialiseerde professionals ter beschikking die maatwerk voor u leveren tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Om uw horeca gelegenheid van de mooiste en best passende vloeren te voorzien, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Ben de Graaff Project. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, in één van onze tien filialen of via telefoonnummer 0416 286 345. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag om de mooiste horecavloeren te realiseren.

Houten vloeren egaliseren 

Als u de houten vloeren van uw organisatie wilt laten egaliseren, bent u bij Ben de Graaff Project op het juiste adres! Kijkt u daarom gerust verder op onze website wat Ben de Graaff u heeft te bieden.

Ben de Graaff Project is dé specialist als het gaat om vloeren. Niet alleen geven wij advies bij het leggen van houten vloeren, ook doen wij dit bij het egaliseren ervan. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde professionals in dienst die ervaring hebben opgedaan bij de meest uiteenlopende bedrijven: van gezondheidszorg tot horeca en van onderwijs tot bedrijfskantoren. Deze alleskunner doet er alles aan om ook voor u de beste kwaliteit voor een voordelige prijs te bieden.

 

Bij Ben de Graaff krijgt u direct een deskundige contactpersoon toegewezen die uw wensen en belangen voor u behartigt. Samen met een speciaal samengesteld projectteam zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u wilt. Deze beproefde werkwijze levert u tijd en geld op, alsook de beste service en kwaliteit als u houten vloeren wilt laten egaliseren.

 

Als u interesse heeft om Ben de Graaff Project de houten vloeren van uw kantoor, winkel of bedrijfspand te laten egaliseren, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, door langs te komen in onze showroom of via telefoonnummer 0416 286345. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag om uw houten vloeren optimaal te egaliseren.

 

 

Kantoor pvc vloeren

 Door uw kantoor te voorzien van het mooiste pvc, inspireert u uw medewerkers. Een mooie vloer draagt namelijk bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf. Laat u daarom van het beste advies voorzien als u in uw kantoor een geschikt laminaat wilt leggen. De gespecialiseerde medewerkers van Ben de Graaff Project geven u graag advies.

 

De werkwijze van Ben de Graaff Project is erop gericht om uw kantoorwensen te realiseren zoals u dat wilt: hoge kwaliteit maatwerk tegen een voordelige prijs. Vanaf het eerste gesprek met ons krijgt u een gespecialiseerde contactpersoon aangewezen die het hele project begeleidt. Uw contactpersoon zorgt ervoor dat uw specifieke wensen worden gerealiseerd. Dit gebeurt samen met een gevarieerd team van specialisten die hiervoor alle benodigde kennis en ervaring in huis heeft.

Kortom, als u interesse heeft om in uw kantoor laminaat te leggen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Ben de Graaff Project biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding. U kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, door langs te komen in één van onze tien filialen of via telefoonnummer 0031 (0)416 286 345. Wij helpen u graag om uw kantoor van het beste pvc vloer te voorzien!

kantoortapijt 

Mooi kantoortapijt koopt u bij Ben de Graaff Project voor een voordelige prijs. Ben de Graaff Project is namelijk de beste partner voor een kantoortapijt op maat. Wij bieden u zonder voorbehoud drie zekerheden: bij ons is afspraak ook echt een afspraak, nergens anders vindt u onze goede service en u krijgt altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ben de Graaff Project heeft een deskundig team van specialisten in dienst die voor u kwaliteit op maat leveren. Vele bedrijven in het onderwijs, de gezondheidszorg, industrie, retail en horeca kozen in het verleden voor onze diensten. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen onze specialisten voor al uw wensen het beste leveren.

 Voor een mooi kantoortapijt gaat u naar Ben de Graaff Project. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over onze activiteiten en de vele voordelen die wij u bieden. Als u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen, door langs te komen in één van onze tien filialen of via telefoonnummer 0031 (0)416 286 345. Wij helpen u graag om uw kantoor van prachtig kantoortapijt te voorzien.

Kantoorvloer

Ben de Graaff Project biedt u flexibiliteit en zekerheden als u op zoek bent naar een mooie en geschikte kantoorvloer of winkelvloer

De zekerheden die Ben de Graaff u zonder voorbehoud biedt zijn de volgende: bij ons is afspraak ook echt een afspraak, nergens anders vindt u onze uitstekende service en hier bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. De voordelige prijs kunnen wij bieden door ons goede netwerk en de grote schaal waarop wij als groothandel en vloeren installateur kunnen inkopen.

We leveren Project tegels, Kantoor laminaat, Projectvloer, Winkelvloer, Vloerbedekking Kantoor, Vloerbedekking winkel
Projecttapijt, Horeca vloeren, Goedkope projecttegels, Kantoortapijt, Kantoorvloeren, Projectparket, Project parket, Houten vloeren, eiken vloeren, Project vinyl, project pvc, Houten vloeren egaliseren, Kantoorvloer, tegeltapijt, tapijt tegels, Vloeren egaliseren, Project vloerbedekking, garage vloeren, drukkerij vloeren, kapsalon vloer, ijsbaan vloer, supermarkt vloer, ijssalon vloer, rijwielzaak vloer, winkel vloer, koelcel vloeren, restaurant vloeren, praktijklokaal vloeren, magazijn vloeren, keuken vloeren, werkplaats vloeren, cateringbedrijf vloeren,  cafetaria vloeren, vloeren voor grootkeukens, sportschool vloeren, industrievloeren, randweer vloeren, dierenpension vloeren, horecavloeren, automotive vloeren, praktijkonderwijs vloeren en kunnen op elk geboed ruime referenties overleggen.