Over ons

Ben de Graaff is reeds 50 jaar specialist als het gaat om leveren en aanbrengen vloer-, wand-, raam- en trapbekleding voor woon- en werkomgeving. Tapijt, tapijttegels, pvc, marmoleum, linoleum, rubber, houten vloeren en laminaat, gietvloeren, bedrijfsvloeren, industrievloeren etc. van de betere fabrikanten.

WONINGBOUW, APPARTEMENTEN, RETAIL,  OVERHEID, ZORG, HOSPITALITY, INDUSTRIE  en ONDERWIJS. Raambekleding, raamdecoraties, gordijnen, Luxaflex wordt door eigen vakmensen gemeten, gemaakt en gehangen.  Ook in sportvloeren van Parket, Bamboe , PVC en Gietvloeren hebben wij uitstekende referenties. Daarnaast verzorgen wij professionele kopersbegeleiding voor particulieren in nieuwbouw, renovatie en monumentale projecten. Wij verzorgen en regelen alles vanaf informatie, ontwerp, interieurontwerp, kleuradvies, tot en met voorbereiding, uitvoering, onderhoud en nazorg.

Op het gebied van vloer-, wand-, raam-, en trapbekleding hebben wij veel kennis en ervaring, zijn we onafhankelijk, meedenkend en maken een perfect eindresultaat. Dit kunnen we bewijzen met een enorme referentielijst waar we trots op zijn.

Deskundig

Voor ieder werk is specifieke kennis gewenst. Daarom heeft Ben de Graaff Project voor diverse productgroepen specialisten in dienst. Op deze manier kunnen wij iedere klus van het begin tot eind perfect uitvoeren. Bij het leggen van vloeren beginnen wij meestal met het egaliseren van de ondervloer. Zelfs een houten vloer kunnen wij egaliseren. Vervolgens wordt de gewenste vloer gelegd.

Professioneel team

Wanneer u als opdrachtgever besluit een nieuwe kantoorvloer, winkelvloer of een vloer in een zorginstelling of school te laten leggen, wordt er door ons een speciaal team van professionals voor u samengesteld. Deze mensen zijn expert op het gebied van het door u gekozen product. Uiteraard zijn wij VCA* gecertificeerd voorzien van eigen kwaliteitssysteem, milieuzorg systeem, MVO maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze calculatie is bekend met BIM : Bouwwerk Informatie Model. Wij adviseren in BREEAM trajecten.

Ruime keuze uit alle beschikbare materialen

Bij Ben de Graaff Project hebt u een ruime keuze uit vloeren. Hierbij kunt u denken aan vloerbedekking (tapijttegels of  kamerbreed tapijt),  FSC parket, laminaat van gerenommeerde merken. Wij werken nauw samen met de opdrachtgever of projectverantwoordelijke. Op deze manier bereiken we een perfect eindresultaat. Een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten kunt u bekijken op deze website. Hier vindt u voorbeelden van horeca vloeren, vloeren in scholen, winkelvloeren en kantoorvloeren. etc.

Voor professionals, door professionals

Omdat u de lat hoog legt voor uzelf en uw woning, bedrijf of instelling, streeft u naar perfectie, kwaliteit en verbetering. Ben de Graaff Project werkt ook op deze manier. Ook wij leggen de lat hoog en streven naar optimale kwaliteit en klanttevredenheid. Kortom… voor professionals, door professionals.

We werken samen met Topmerken

Ben de Graaff project heeft een wereldwijde collectie van absolute topkwaliteit. We werken uitsluitend samen met bewezen topmerken en top fabrikanten. Wij hebben een enorme capaciteit vloeren, lijmen egalines, in eigen voorraad van meer dan 100.000m2 voor flexibel werken en snel reageren op de vraag van de klant.