RSS

Leren vloer – en wandbekleding

 

 

Unieke leren vloeren & wandbedekking

Sinds het bestaan van de mensheid zijn de toepassingen van leer onuitputtelijk

Mutsaers selecteert en verwerkt leer tot producten zoals exclusieve tassen en interieurproducten sinds 1962. Hiermee is het oer Nederlands handwerk van Mutsaers internationaal een begrip.

Het leer dat gebruikt wordt voor vloeren en wanden, wordt door Wim Mutsaers persoonlijk geselecteerd. Het op maat en dikte maken van de puur leren tegels is een exacte opdracht, die per bestelling wordt uitgevoerd. De natuurlijke en authentieke uitstraling van het leer komt tot uiting in de structuur en nerf van het leer.

Het doorleefde karakter geeft kracht aan de “look”  van dit product.  De toegepaste leersoort is zo slijtvast dat intensief gebruik in bijvoorbeeld de retail en horeca geen enkel probleem opleveren.

Daarnaast zijn de brandwerende eigenschappen en goede geluidsisolatie belangrijke voordelen van leer. Onze legtechnieken gaan perfect samen met vloerverwarming. (ook als hoofdverwarming)

Natuurlijke looiingsprocessen maken het leer van Mutsaers tot een natuurvriendelijk en recyclebaar product.  100% Leer is biologisch afbreekbaar.

Gun uzelf de natuurlijke, robuuste uitstraling van leer op vloer of wand. Haal de geur van natuur binnen en geniet van de warme sfeer die leer uitademt.

Leer op vloer en wand: nieuwe trend in woon en werkomgeving.

Mutsaers leren vloeren en wandbekleding is geïnspireerd door oorspronkelijk vakmanschap, met eerlijke natuurlijke materialen. De oorspronkelijke oermaterialen als steen, metaal, textiel, hout en leer combineren geweldig in woon- en werk omgeving. De collectie is samengesteld door jaren lange ervaring in fashion en kunst. Materiaal eigenschappen van leer, zijn puur, sterk, duurzaam en relaxed.

Leer is brandwerend, geluiddempend, buigbaar en goed verwerkbaar. Leer is milieu vriendelijk, recyclebaar en onuitputtelijk.

De afmetingen van de tegel en stroken modellen zijn passend voor leer, en bieden veel ruimte voor creativiteit.

De standaardformaten zijn:

  • 40 x 40 cm
  • 60 x 40 cm
  • 60 x 60 cm
  • 20 x 120 cm

Het leer is door en door gekleurd, en krijgbaar in 9 kleuren. Deze zijn te bezichtigen in de showroom van Ben de Graaff Project Sprang-Capelle en Ben de Graaff Project Culemborg

Vragen? Vul het formulier in voor meer informatie:

[gravityform id=”3″ name=”Informatie aanvragen” title=”false”]

 

 

wandbekleding leer gemeentehuis waalwijk