RSS

Luxaflex, Ben de Graaff Luxaflex select dealer

Ben de Graaff Project en Luxaflex oplossingen voor zorg, onderwijs en kantoor.

LUXAFLEX heeft o.a. : jalouzieen, lamellen, rolgordijnen, optrekgordijnen, vouwgordijnen, facette,plicégordijnen, duette, houten jalouzieën, buiten jalouzieën, aluminium zonwering

Het integreren van binnen- en buitenoplossingen is een belangrijke oplossingen voor het verminderen van energieverslindende koeling en heeft dus een positief resultaat op het milieueffect van een gebouw. Wanneer men al in de beginfase van een ontwerp aan het effect van een zon- en lichtregeling denkt, kan dat flinke, positieve gevolgen hebben voor het energieverbruik van een gebouw.

Visueel comfort kantoor1

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen het liefst bij daglicht werken en visueel contact met de buitenwereld willen houden. Weten wat voor weer het is en wat er buiten gebeurt is belangrijk en zorgt voor een goed gevoel en een verhoging van de productiviteit. Werkruimten die comfortabel zijn, daglicht hebben en werknemers vrij zicht naar buiten bieden, kunnen bovendien het personeelsverloop en ziekteverzuim beperken.

Akoestisch comfort

Akoestisch comfort in een kantoorruimte, school of openbare ruimte draagt bij aan het gevoel van welbehagen van de mens. Een slechte akoestiek kan effect hebben op de gezondheid, communicatie, veiligheid, productiviteit en leerprestaties.

Duurzaam comfort

Luxaflex rolgordijnenNaast het voordeel in gebruikskosten van een duurzaam ontwerp, zal het algehele welzijn van de mensen die zich in een gebouw bevinden zijn weerslag hebben op de productiviteit.

Thermisch comfort

Geautomatiseerde systemen voor zon- en lichtregeling verminderen niet alleen de hoeveelheid energie die voor koeling nodig is, maar ook de benodigde koelcapaciteit. Besparingen kunnen oplopen tot 50%.

Persoonlijke controle

Automatisch gestuurde intelligente zon- en lichtregelende systemen bieden voor de meeste mensen een goed comfort niveau. Kom voor Luxaflex naar Ben de Graaff voor deskundig advies, meten en plaatsen.

Ben de Graaff Project Culemborg en Sprang-Capelle zijn Luxaflex select dealer.

Vraag nu je brochure aan voor meer informatie

[gravityform id=”3″ name=”Informatie aanvragen” title=”false” description=”false”]