Schadeherstel alle vloeren, laminaat, pvc, parket, gordijnen, trapbekleding.

Alle voorkomende vloerherstel op gebied van parket, planken, laminaat, tapijt, marmoleum etc. van álle fabrikanten, worden in midden- en zuid Nederland gecoördineerd én uitgevoerd in samenwerking met team van detectie-, droog- en verhuisspecialisten.

Ben de Graaff project bv. is een erkend en gecertificeerd kwaliteitsbedrijf met zo’n 60 vakmensen, geheel zelfstandig, en o.a. partner van landelijk dekkend herstel specialisten zoals bijvoorbeeld van bouwkundig herstelspecialisten en vele bouwkundig schadeherstel specialisten.

Naast grote showrooms gevestigd in Midden – Zuid Nederland en bieden wij tevens optimale service en gemak voor klanten d.m.v. een mobiele service aan huis. Óók ’s avonds en in het weekend.

Onze herstelmanagers zijn direct bereikbaar onder schademelding@bendegraaffproject.nl   &  Tel. 0416-286345

Opdrachtgevers zijn verzekeraars en volmachten die volgens vaste tarieven en prestatie afspraken met een laagste schadelast de hoogste klanttevredenheid nastreven.

CED propertyMainplus, Quick-Help (bouwkundig herstel) , Verhuisservice en 24/7 Service Meldkamer.

Ben de Graaff de grootste verzekeraars, volmachten en vastgoedeigenaren  in Nederland tot hun opdrachtgevers rekenen.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend worden leveringen en werkzaamheden uitgevoerd onder de beste garanties.Alle overeenkomsten zijn gesloten onder de algemene voorwaarden CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) welke vrij zijn te downloaden. Download algemene voorwaarden cbw
Kredietverzekeraar Graydon beoordeelt Ben de Graaff  met  Het Financieel gezond certificaat GRAYDON: Slechts 3% van het totale Nederlandse bedrijfsleven komt in aanmerking voor het financieel gezond certificaat. Met dit certificaat laten bedrijven zien dat ze tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren.

Ben de Graaff verzorgt VGM werken voor Veiligheid Gezondheid en Milieu. Ben de Graaff VCA certificaat : VCA certificaat Ben de Graaff Project 2023

In kader Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO : CO2 Certificaat Duurzaam Afvalmanagement

Ben de Graaff is reeds jaren gecertificeerd erkend leerbedrijf, en bied tevens jaarlijks ruimte aan breed aantal stageplaatsen op zoal technisch als MBO en HBO nivo.
Volgens kwaliteitsmetingen van de onze opdrachtgevers  beloonden klanten ons met gemiddeld een 9,7 voor klanttevredenheid. Ons klachtenpercentage ligt uitzonderlijk laag op 0,015%. Indien een klant in een uitzonderlijk geval, mogelijk een klacht heeft op uitgevoerd vloerherstel kan men gebruik maken van rechtsgeldig deskundig Bemiddelaar of van Stichting SGC  onafhankelijke Stichting Geschillencommissie.