Vloerbekleding WoonZorgCentrum Het Zonnelied De Lindeboom gelegd door Ben de Graaff Project

 

Ben de Graaff Project leverd en installeerd ca. 3000 m2 onderhoudsvriendelijke PVC vloerafwerking in opdracht van Bouwbedrijf Pennings Rosmalen.
De nieuwbouw is een gezamenlijk project tussen Stichting Nieuwebrug en Woningstichting ´De Vijf Gemeenten´.

In het verpleeghuis, bestaande uit twee bouwlagen en twee vleugels, komen 138 bedden met allemaal eenpersoonskamers. Een vleugel is bestemd voor ouderen met psychogeriatrische problemen (fase 2)  en een vleugel voor somatisch zieke ouderen (fase 3).
Er gaat gewerkt worden met kleinschalige woonvormen (8-10 personen per groep) en elke afdeling heeft een eigen activiteitenruimte. De woonkwaliteit wordt sterk verbeterd.

Aan de Hogesteeg komen twee complexen bestaande uit het verzorgingshuisgedeelte (De Lindeboom) met 46 grote appartementen met een oppervlakte van ca. 60 m2 en 38 woonzorgappartementen (gebouwd door Woningstichting ‘De Vijf Gemeenten’). Er komt tevens een parkeergarage. (fase 4)

Centraal in het woonzorgcentrum komen welzijnsvoorzieningen als: restaurant/recreatiezaal, internetcafé, bibliotheek, winkel, kapsalon en koffiecorner. Verder is er nog overleg over een kinderdagverblijf, dagbehandelingsfunctie, thuiszorg en 1e lijnsvoorzieningen.